Welcome Guest! To enable all features please Login. New Registrations are disabled.

Notification

Icon
Error

Scott Kevill Offline
#1 Posted : Thursday, November 13, 2008 8:25:50 PM(UTC)
Scott Kevill
Private
Joined: 7/16/2008(UTC)
Posts: 6

Hi all, just thought I'd let you know about a new multiplayer network I've created for playing Generals and Zero Hour online called GameRanger.

Basically, GameRanger makes it quick and easy to play your friends online.

It has full lobby support for over 500 different games and demos (including the CnC games, of course), without the hassles and headaches that usually happen with network connections (eg. routers & firewalls).

I'm really excited to be releasing it, and hope it helps boost the CnC community by allowing people to play that were unable to until now due to problems with opening ports, etc.

You can download it at www.GameRanger.com
GameRanger - play your friends online
Sponsor
moetah Offline
#2 Posted : Friday, November 14, 2008 3:43:23 AM(UTC)
moetah
Major
Joined: 9/17/2008(UTC)
Posts: 216

How many ZH players allready use the network?
Scott Kevill Offline
#3 Posted : Friday, November 14, 2008 3:45:06 AM(UTC)
Scott Kevill
Private
Joined: 7/16/2008(UTC)
Posts: 6

moetah wrote:
How many ZH players allready use the network?

Well, it was just released today, so that would be a little unfair. :)
GameRanger - play your friends online
moetah Offline
#4 Posted : Friday, November 14, 2008 8:13:53 AM(UTC)
moetah
Major
Joined: 9/17/2008(UTC)
Posts: 216

It will be the main problem though. Players dont use it because there are too little people to play against.
Scott Kevill Offline
#5 Posted : Friday, November 14, 2008 2:19:07 PM(UTC)
Scott Kevill
Private
Joined: 7/16/2008(UTC)
Posts: 6

Definitely, it's a Catch-22 situation. I'm hoping people give it a try to see how much better it can be, and then momentum will gradually build up.
GameRanger - play your friends online
MicScoTho Offline
#6 Posted : Friday, November 14, 2008 3:10:41 PM(UTC)
MicScoTho
Administrator
C&C Labs Staff: Labs Staff MemberThe Forgotten Staff: The Forgotten StaffRed Alert Staff: Red Alert Staff MemberAll Stars Staff: All Stars Staff
Joined: 3/31/2002(UTC)
Posts: 2,381
United States

Thanks: 8 times
Was thanked: 83 time(s) in 54 post(s)
Now in the news. Best of luck with the network!

Edited by user Friday, November 14, 2008 3:11:21 PM(UTC)  | Reason: Not specified

MicScoTho - Founder
Phe0n1x Offline
#7 Posted : Friday, November 14, 2008 9:55:18 PM(UTC)
Phe0n1x
Administrator
C&C Labs Staff: Labs Staff MemberThe Forgotten Staff: The Forgotten StaffMaps Staff: Maps Staff Member
Joined: 1/26/2006(UTC)
Posts: 1,001
Location: Houston, TX

Was thanked: 6 time(s) in 6 post(s)
Aye best of luck. I hope it does catch on (no pun intended) as EA's servers aren't typically the best >_> (ie: not supporting certain routers and wireless devices)
Custer Offline
#8 Posted : Wednesday, November 19, 2008 3:27:50 PM(UTC)
Custer
Private
Joined: 11/19/2008(UTC)
Posts: 1
Location: Detroit

My friend and I couldn't connect for a skirmish network game on C&C 3 after shutting down firewalls, various troubleshooting, etc. I gave Game ranger a try and it worked flawlessly. It was shockingly quick and easy to set up an account and start a game up with no problems. There was only about 150 or so users on at the time so it may not be the best spot to go for random games just yet. However, it was a great way to circumvent the EA interface.
Scott Kevill Offline
#9 Posted : Sunday, November 23, 2008 9:28:09 PM(UTC)
Scott Kevill
Private
Joined: 7/16/2008(UTC)
Posts: 6

Custer wrote:
My friend and I couldn't connect for a skirmish network game on C&C 3 after shutting down firewalls, various troubleshooting, etc. I gave Game ranger a try and it worked flawlessly. It was shockingly quick and easy to set up an account and start a game up with no problems. There was only about 150 or so users on at the time so it may not be the best spot to go for random games just yet. However, it was a great way to circumvent the EA interface.


That's great to hear, Custer. The best thing you can to is encourage as many of your friends as you can to start using GameRanger.
GameRanger - play your friends online
Phe0n1x Offline
#10 Posted : Sunday, November 23, 2008 9:50:55 PM(UTC)
Phe0n1x
Administrator
C&C Labs Staff: Labs Staff MemberThe Forgotten Staff: The Forgotten StaffMaps Staff: Maps Staff Member
Joined: 1/26/2006(UTC)
Posts: 1,001
Location: Houston, TX

Was thanked: 6 time(s) in 6 post(s)
MicScoTho and I couldn't connect via EA's servers (no clue why) today so we decided to give GameRanger a shot. Despite my computer taking ~3 minutes to acknowledge that GameRanger wanted to open RedAlert 3 (I blame my PC, it's growing old), we played a flawless game. And I lost as usual :)
moetah Offline
#11 Posted : Thursday, November 27, 2008 2:44:41 AM(UTC)
moetah
Major
Joined: 9/17/2008(UTC)
Posts: 216

Isn't it possible to play Warcraft3 with gameranger?
Phe0n1x Offline
#12 Posted : Thursday, November 27, 2008 10:05:42 AM(UTC)
Phe0n1x
Administrator
C&C Labs Staff: Labs Staff MemberThe Forgotten Staff: The Forgotten StaffMaps Staff: Maps Staff Member
Joined: 1/26/2006(UTC)
Posts: 1,001
Location: Houston, TX

Was thanked: 6 time(s) in 6 post(s)
there's no support for it on their site probably because GGClient already takes care of this. I dunno, you'd have to ask the big man himself :)
General_UDI Offline
#13 Posted : Friday, June 5, 2009 2:50:01 PM(UTC)
General_UDI
Private
Joined: 5/23/2009(UTC)
Posts: 12
Location: Iraq

Gameranger work great!!! besides not being able to play with cnc decade...
Let the toxin sink into your body commander....hehehe...
lord-abady Offline
#14 Posted : Thursday, July 9, 2009 12:24:22 PM(UTC)
lord-abady
Private
Joined: 7/8/2009(UTC)
Posts: 6
Location: In war heart

so what now ? does GAMERANGER work with Generals or not ??
i already download it but i didn't install it yet
Cool

Edited by user Thursday, July 9, 2009 12:25:03 PM(UTC)  | Reason: Not specified

notch78 Offline
#15 Posted : Tuesday, November 10, 2009 7:00:09 PM(UTC)
notch78
Private
Joined: 11/10/2009(UTC)
Posts: 1

Will I be able to play someone who is running Generals on a Mac if I am running Generals on a PC?

Also is there any issues if we are both on the same wireless network?
Users browsing this topic
Guest
Forum Jump  
You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.

Powered by YAF 1.9.6.1 | YAF © 2003-2023, Yet Another Forum.NET
This page was generated in 1.774 seconds.