Welcome Guest! To enable all features please Login or Register.

Notification

Icon
Error

lzvpt8tk Offline
#1 Posted : Thursday, April 29, 2021 1:08:05 AM(UTC)
lzvpt8tk
Private
Joined: 4/29/2021(UTC)
Posts: 2


AsicsTiger heeft zojuist een throwback-versie uitgebracht van zijn Tarther-raceflat colorgoedkoop.com uit de jaren 80, toepasselijk de Tarther OG genoemd. Verkrijgbaar in wit op zwart of zwart op wit, de schoen heeft een strakke monochrome look, met een laag leer en nylon bovenwerk op een witte tussenzool en een rubberen buitenzool.

"Geïnspireerd door het concept van racen als een tijger" en "bedacht om de woorden 'Tiger' en 'Racer' op te roepen, kenmerkte de Tarther niet alleen het Asics schoenen kopen heren eerste gebruik van een door compressie gevormde EVA-tussenzool in 1984, maar ook Asics. 'eerste gebruik van een verende middenzool en gebeeldhouwde middenvoet - een aanzienlijke afwijking van de platbodemzolen van die tijd.

Pronk met je stijl in de TARTHER ™ OG heritage sportschoen. Een eigentijds ontwerp Asics sportstyle tarther og dames geïnspireerd op populaire hardloopschoenen uit de jaren 80, deze ASICSTIGER ™ -schoen voor heren zal zeker een nieuwe dimensie geven aan alledaagse looks. Deze sportschoen is gemaakt van suède en nylon voor een premium kwaliteit en wordt netjes afgerond met een vleugje kleur en een iconische schoenenlook.

Asics heeft zojuist de Asics Tarther Japan teruggebracht. Dit model wordt bestempeld als een prestatiegerichte hardloper die is ontworpen, geproduceerd en gefabriceerd in Japan. De Asics Tarther Japan combineert Uitchecken verfijnde schoentechnologie met een moderne look. Hierboven vindt u de schoen in zowel zwarte als witte kleurstellingen, met respect geaccentueerd door rode en marineblauwe hits. De constructie bestaat uit een bovenwerk van textiel met overlays van suède en kenmerken zoals het geborduurde merk, Japanse motieven en leren hits op de Asics-strepen. De ontwerpdetails van de schoen zijn gemaakt om hem een ​​snelheid en comfort te geven en aan te voelen.

https://www.colorgoedkoop.com/
Sponsor
Users browsing this topic
Guest
Forum Jump  
You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.

Powered by YAF 1.9.6.1 | YAF © 2003-2021, Yet Another Forum.NET
This page was generated in 0.339 seconds.