Welcome Guest! To enable all features please Login or Register.

Notification

Icon
Error

Tab Rusk Offline
#1 Posted : Thursday, October 31, 2019 3:30:37 AM(UTC)
Tab Rusk
Private
Joined: 10/31/2019(UTC)
Posts: 3

ÿþLeBron is nog steeds numero uno bij Nike Basketball, het kan nike air max 95 op een aantal manieren profiteren van Cleveland Part II, omdat het iets magisch is om een atleet te zijn die voor het "thuis" -team speelt. Een deel van wat we hebben bedacht, is misschien al in de maak, terwijl anderen pijpdromen kunnen zijn, maar ze zijn allemaal op het gebied van realisme. Nike LeBron-serie in dit derde hoofdstuk van zijn carrière Bekijk hier wat er gaat gebeuren.

Het idee van de LeBron Retro bestaat al een paar jaar, maar met de terugkeer van de ster naar Cleveland is het tijd voor de carrière van de superster. De Air Zoom Generation zou een goed begin zijn om de vroege ontwerpen terug te brengen, en er is geen twijfel dat de retro-fase een hit in de winkelrekken zou zijn. Herinnert iemand zich deze originele nike air max 90 advertentie? Dit pre-game ritueel was een belangrijke visual in veel van Nike's advertentie-push voor LeBron James, maar we hebben het niet veel gezien in de vorm van een sneaker. In het huidige tijdperk van kicks is het van vitaal belang om een verankeringsconcept te hebben - nike schoenen kijk maar naar de energie rond "Dunkman", "South Beach" en de andere colorway-tradities die Nike LeBrons zo nieuwswaardig hebben gemaakt.

krachtpatser om letterlijk elk spel in de geschiedenis van basketbal uit te voeren. Stel je voor dat je een speler ontwerpt wiens spel wordt gevormd door het zicht van een puntbewaker, het vermogen van een schietwachter om van de bal te bewegen, de atletiek van een kleine aanvaller, de combinatie van kracht en kracht van een voorwaartse kracht en de operatie boven de rand van een centrum , We hebben met Jason Petrie, de ontwerper achter nike air max dames de LeBron-signatuurlijn sinds de VII, in 2009 gesproken over dit alles, maar met de enorme vooruitgang van Nike in innovatie ziet het proces er heel anders uit. Nike LeBrons zijn altijd voor een groter deel geweest reden; LeBron heeft alleen de bescherming nodig.

Gedaan in de tonale bruine kattenprint ponyhaar met zebrastrepen op de overlays en olijfgroen op de tong, inlegzool en zool, proefschrift 'Leopard' LeBron 11 NSW's op een hak. Klik om ze vanuit meerdere invalshoeken te bekijken en cop de jouwe vandaag vanuit Caliroots.De Nike Roshe Run heeft nog nooit een echt vervolg gehad. Natuurlijk, Nike vindt het silhouet altijd opnieuw uit met natuurlijke bewegingszolen, slip-on en lontconstructies - het volgen van de vele incarnaties van de kenmerkende creatie van Dylan Raasch uit 2012 lijkt onmogelijk.

De officiële colorway vraagt om een mix van Wolf Gray en Liquid Lime, maar houden ze echt iemand voor de gek? Wat de inspiratie ook is, je moet toegeven dat het nog steeds een behoorlijk hete colorway is. LeBron James draait de sneaker-klok terug en zwaait een paar van zijn oudere modellen, we vragen ons af wanneer nike schoenen dames / of Nike wil de kluis van koning James opnieuw openen en de eerste fase van de Nike LeBron Retro ontketenen. Het gebeurde met de schoenen van Jordan, maar tijdens een belangrijk moment in de basketbalcarrière van MJ.

Omar Salazar zou binnenkort de eerste zijn die een comeback maakt van Levi's en Nike's SB, maar het blijkt de enige set sneakers te zijn die is opgenomen in de capsule. Het paar van Omar is een Nike SB Dunk Low met een vergelijkbare look, met het typische Levi's-logo op de achterkant. 511 skateboarden jeans in verschillende kleuren en de trucker skateboarden jas.
Sponsor
Users browsing this topic
Guest (2)
Forum Jump  
You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.

Powered by YAF 1.9.6.1 | YAF © 2003-2020, Yet Another Forum.NET
This page was generated in 3.853 seconds.