Welcome Guest! To enable all features please Login or Register.

Notification

Icon
Error

slarur Offline
#1 Posted : Sunday, October 16, 2011 11:28:24 AM(UTC)
slarur
Private
Joined: 10/16/2011(UTC)
Posts: 3

Hi all :)

Me and my friend startet playing through LAN the other day and it worked great. No problems at all :)

When we started up again the day after, the connection breaks while game is created. It's always the client that disconnects. We tried both ways and it always disconnects at 85%.

We managed to fix this problem by uninstalling "The Red Alert" and deleting the "Red Alert 3" folder in c:\users\%username%\appdata\roaming
YES!!! we could finally play this amazing mod again :) ok, so we played through one game, but we wanted to play more so we created a new game with the same settings and everything, without closing the game or anything, and boom.... same problem :(

I appreciate any help regarding this problem :)

Slarur
Sponsor
CommieDog Offline
#2 Posted : Sunday, October 16, 2011 1:25:55 PM(UTC)
CommieDog
Administrator
C&C Labs Staff: Labs Staff MemberThe Forgotten Staff: The Forgotten StaffRed Alert Staff: Red Alert Staff MemberAll Stars Staff: All Stars Staff
Joined: 8/3/2003(UTC)
Posts: 3,082
United States

Thanks: 416 times
Was thanked: 184 time(s) in 128 post(s)
Have you tried playing LAN games with unmodded RA3? It sounds like the problem isn't with the mod.

CommieDog: Because someone has to do your dirty work for you
slarur Offline
#3 Posted : Monday, October 17, 2011 5:50:12 AM(UTC)
slarur
Private
Joined: 10/16/2011(UTC)
Posts: 3

CommieDog wrote:
Have you tried playing LAN games with unmodded RA3? It sounds like the problem isn't with the mod.


yes, we have played RA3 for a long time without any problems.
Users browsing this topic
Guest
Forum Jump  
You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.

Powered by YAF 1.9.6.1 | YAF © 2003-2018, Yet Another Forum.NET
This page was generated in 0.586 seconds.