Welcome Guest! To enable all features please Login or Register.

Notification

Icon
Error

gamezerve Offline
#1 Posted : Saturday, September 21, 2019 3:39:47 PM(UTC)
gamezerve
Private
Joined: 8/31/2019(UTC)
Posts: 3

Thanks: 1 times
I have changed the USA mission 1 to a skirmish map by removing all waypoints and poligons (except water), removing all scripts and adding player start points perimeters... When I start the game, AI works as expected, starts to build buildings but after some time (45-60 Sec.) game crashes and errors technical difficulties. It doesn't happen in other custom maps that i have downloaded or official maps. Does anyone have an idea what should I do?
Sponsor
adrianemapmaker Offline
#2 Posted : Saturday, September 21, 2019 11:14:47 PM(UTC)
adrianemapmaker
General
C&C Labs Staff: Labs Staff MemberMaps Staff: Maps Staff Member
Joined: 3/8/2016(UTC)
Posts: 1,099
Philippines
Location: Norzagaray,Bulacan

Thanks: 310 times
Was thanked: 174 time(s) in 141 post(s)
can you sent the map here pls
A part of ZH worldbuilders map making community
https://discord.gg/tJ6zyGb






adrianemapmaker Offline
#3 Posted : Saturday, September 21, 2019 11:14:47 PM(UTC)
adrianemapmaker
General
C&C Labs Staff: Labs Staff MemberMaps Staff: Maps Staff Member
Joined: 3/8/2016(UTC)
Posts: 1,099
Philippines
Location: Norzagaray,Bulacan

Thanks: 310 times
Was thanked: 174 time(s) in 141 post(s)
can you sent the map here pls
A part of ZH worldbuilders map making community
https://discord.gg/tJ6zyGb






gamezerve Offline
#4 Posted : Sunday, September 22, 2019 3:49:47 AM(UTC)
gamezerve
Private
Joined: 8/31/2019(UTC)
Posts: 3

Thanks: 1 times
https://drive.google.com..._US8w_4EkRJu40Fej3aVhnn_
Also did the same thing in usa08 mission and it crashed as well.
adrianemapmaker Offline
#5 Posted : Tuesday, September 24, 2019 7:05:03 AM(UTC)
adrianemapmaker
General
C&C Labs Staff: Labs Staff MemberMaps Staff: Maps Staff Member
Joined: 3/8/2016(UTC)
Posts: 1,099
Philippines
Location: Norzagaray,Bulacan

Thanks: 310 times
Was thanked: 174 time(s) in 141 post(s)
the map had units without any teams and make the map bugged ...

removed those units or manually fixed them with "fix teams" features on tools tab under "validation"
A part of ZH worldbuilders map making community
https://discord.gg/tJ6zyGb






 1 user thanked adrianemapmaker for this useful post.
gamezerve on 9/24/2019(UTC)
Users browsing this topic
Guest
Forum Jump  
You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.

Powered by YAF 1.9.6.1 | YAF © 2003-2020, Yet Another Forum.NET
This page was generated in 0.478 seconds.