Welcome Guest! To enable all features please Login. New Registrations are disabled.

Notification

Icon
Error

Charlene160 Offline
#1 Posted : Friday, September 10, 2021 5:05:52 AM(UTC)
Charlene160
Private
Joined: 9/10/2021(UTC)
Posts: 12

Vans Slip-On Goedkoop


Vans Slip-On Dames domineert al geruime tijd de streetwear-scene, maar nu willen ze hun liefde verspreiden naar zowel de schoenen- als de WMNS-categorieën met hun nieuwste samenwerking met het in Michigan gevestigde P.A.M. De collectie is in eigen huis ontworpen door hun eigen ontwerper in Shauna T., en heeft een speelse kijk op de zomer dankzij gedempte pasteltinten van roze, geel en blauw, terwijl een all-over bananenprint het canvas bovenwerk bedekt voor een unieke kijk op de Van Authentiek.

De Vans Slip-On Heren Decon die hier wordt getoond, is niet helemaal trouw aan zijn naam. Hoewel de sneakers inderdaad de materialen verwijderen in termen van vulling, doen ze ook behoorlijk wat om premium materialen in te gieten. De schoen is niet zo stevig als gewoonlijk, maar wat hij daar mist, maakt hij goed met een premium suède bovenwerk, leren details voor de Vans Slip-On Sale aan de zijkant en inlegzolen met gingham-print.

Natuurlijk kun je de geheel witte sneakertrend volgen die bijna elke zomer verschijnt, maar voor het geval je je zorgen maakt over het schoonhouden van je laatste aankopen of een beetje extra levendigheid in je leven nodig hebt, zoek dan niet verder dan de nieuwste drie Vans Slip-On Goedkoop en de Vans General Store te raken als onderdeel van het monochrome pakket. De paren hebben precies dat, want een schone witte gevulkaniseerde zool contrasteert met een diepe pauw, een eclips marineblauw of een kastanjebruin die ze zongedroogde tomaat noemen.
Sponsor
Users browsing this topic
Guest
Forum Jump  
You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.

Powered by YAF 1.9.6.1 | YAF © 2003-2021, Yet Another Forum.NET
This page was generated in 0.313 seconds.