Welcome Guest! To enable all features please Login or Register.

Notification

Icon
Error

martinamama Offline
#1 Posted : Thursday, July 11, 2019 2:17:18 PM(UTC)
martinamama
Private
Joined: 7/11/2019(UTC)
Posts: 1

Hey,
i have Commander and Conquer 3 Tiberium Wars (Steam Edition).
i used WorldBuilder for a Map. I saved it and afterwards wanted to start WorldBuilder again.
Then the Error came up:

!debug.io flat add *eN
!debug.add l + always*

================================================================================
Direct3D error 0x0x8007000e (E_OUTOFMEMORY)
20 addresses:
(unknown)(0): WorldBuilder.exe+825384 (unknown)
(unknown)(0): WorldBuilder.exe+1362422 (unknown)
(unknown)(0): WorldBuilder.exe+1417692 (unknown)
(unknown)(0): WorldBuilder.exe+1418716 (unknown)
(unknown)(0): WorldBuilder.exe+839235 (unknown)
(unknown)(0): WorldBuilder.exe+963442 (unknown)
(unknown)(0): WorldBuilder.exe+971067 (unknown)
(unknown)(0): WorldBuilder.exe+1010960 (unknown)
(unknown)(0): WorldBuilder.exe+564256 (unknown)
(unknown)(0): WorldBuilder.exe+752714 (unknown)
(unknown)(0): WorldBuilder.exe+756446 (unknown)
(unknown)(0): WorldBuilder.exe+756057 (unknown)
(unknown)(0): MFC80.DLL+379663 (unknown)
(unknown)(0): MFC80.DLL+386373 (unknown)
(unknown)(0): WorldBuilder.exe+724433 (unknown)
(unknown)(0): MFC80.DLL+372438 (unknown)
(unknown)(0): MFC80.DLL+372902 (unknown)
(unknown)(0): WorldBuilder.exe+723471 (unknown)
(unknown)(0): MFC80.DLL+434612 (unknown)
(unknown)(0): WorldBuilder.exe+722452 (unknown)



================================================================================
EXCEPTION_HANDLE_OUR_CRASH_DIALOG:
Debug crash dialog was shown. Check previous log message.

Exception occured at
774d2cf2 KERNELBASE.dll+0x112cf2, RaiseException+0x62.

Version: release

EAX:0x0019e308 EBX:0x0103f8c8 ECX:0x00000000
EDX:0x0019e314 ESI:0x00000001 EDI:0x00000000
EIP:0x774d2cf2 ESP:0x0019e308 EBP:0x0019e360
Flags:%00000000000000000000001001000110
CS:0x0023 DS:0x002b SS:0x002b
ES:0x002b FS:0x0053 GS:0x002b

CW:%0000000001111111
SW:%0100000000100111
TW:%1111111111111111
ErrOfs: 0x769c06d9 ErrSel: 0x00000000
DataOfs: 0x00000000 DataSel: 0x00000000
Cr0NpxState: 0x00000000
ST(0) 2bcb1c0b06020000ffff -1.#IND00
ST(1) 0000000000000000ffff -1.#IND00
ST(2) 00000000000000000000 0.000000
ST(3) 00000000002071f7fe3f 0.966570
ST(4) 0000000000b53580ff3f 1.001639
ST(5) 0000000000000080ff3f 1.000000
ST(6) 0000000000000080fb3f 0.062500
ST(7) 0000000000000080fb3f 0.062500

21 addresses:
(unknown)(0): KERNELBASE.dll+1125618 RaiseException+98
(unknown)(0): WorldBuilder.exe+826321 (unknown)
(unknown)(0): WorldBuilder.exe+1362422 (unknown)
(unknown)(0): WorldBuilder.exe+1417692 (unknown)
(unknown)(0): WorldBuilder.exe+1418716 (unknown)
(unknown)(0): WorldBuilder.exe+839235 (unknown)
(unknown)(0): WorldBuilder.exe+963442 (unknown)
(unknown)(0): WorldBuilder.exe+971067 (unknown)
(unknown)(0): WorldBuilder.exe+1010960 (unknown)
(unknown)(0): WorldBuilder.exe+564256 (unknown)
(unknown)(0): WorldBuilder.exe+752714 (unknown)
(unknown)(0): WorldBuilder.exe+756446 (unknown)
(unknown)(0): WorldBuilder.exe+756057 (unknown)
(unknown)(0): MFC80.DLL+379663 (unknown)
(unknown)(0): MFC80.DLL+386373 (unknown)
(unknown)(0): WorldBuilder.exe+724433 (unknown)
(unknown)(0): MFC80.DLL+372438 (unknown)
(unknown)(0): MFC80.DLL+372902 (unknown)
(unknown)(0): WorldBuilder.exe+723471 (unknown)
(unknown)(0): MFC80.DLL+434612 (unknown)
(unknown)(0): WorldBuilder.exe+722452 (unknown)

Bytes around EIP:
774d2cd2 89 44 24 10 c1 e0 02 50 51 8d 44 24 1c 50 e8 bf ‰D$.Áà.PQD$.Pè¿
774d2ce2 85 00 00 83 c4 0c 8d 04 24 50 ff 15 9c 33 57 77 …..ƒÄ..$Pÿ.œ3Ww
774d2cf2 8b 4c 24 54 33 cc e8 f3 43 00 00 8b e5 5d c2 10 ‹L$T3ÌèóC..‹å]Â.
774d2d02 00 83 64 24 10 00 eb de 6a 0f 58 eb c3 cc cc cc .ƒd$..ëÞj.XëÃÌÌÌ
774d2d12 cc cc cc cc cc cc cc cc cc cc cc cc cc cc 8b ff ÌÌÌÌÌÌÌÌÌÌÌÌÌÌ‹ÿ









I tried to look on the internet for a solution but they all have the problem when starting the Map. I get this error when i start the program. It doesnt even let me into the Program. I start the Program --> instant this error

I tried reinstalling WorldBuilder and C&C3 but even after reinstalling both and changing the installPath in regedit etc.. i still get the same error.
Iam kinda lost. My guess is that there is some file which isnt removed by deinstalling WorldBuilder.
Please Help me!

EDIT:
Idk if thats an issue but in regedit the installpath always removes the last \ when i start the game. I have to add the backslash every time i start the game

Edited by user Friday, July 12, 2019 7:49:07 AM(UTC)  | Reason: Not specified

martinamama attached the following image(s):
Screenshot_4.png
Screenshot_7.png
Screenshot_8.png
Screenshot_9.png
Sponsor
adrianemapmaker Offline
#2 Posted : Friday, July 12, 2019 8:41:19 AM(UTC)
adrianemapmaker
General
C&C Labs Staff: Labs Staff MemberMaps Staff: Maps Staff Member
Joined: 3/8/2016(UTC)
Posts: 1,001
Philippines
Location: Norzagaray,Bulacan

Thanks: 307 times
Was thanked: 145 time(s) in 116 post(s)
you can ask the map makers on cnc related discords

like this

https://discord.gg/zktcZQY
My Tutorials For Generals/ZH:Link

My Featured Map:Humanity Last Hope - Zombie Map Series :Link

Conflict of Interest , I Have Interest in Conflict.




Users browsing this topic
Guest (2)
Forum Jump  
You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.

Powered by YAF 1.9.6.1 | YAF © 2003-2019, Yet Another Forum.NET
This page was generated in 0.432 seconds.